Wat betekent?

Promostore bezit een klantenservice die geregeld met veel plezier vanwege u dan ook klaar staat. Ofwel u dan ook nu een vraag bezit aan een opdruk aangaande de koffiebekers of aan indien de bestelling is geleverd, Promostore doet er alles aan teneinde u dan ook tot volle tevredenheid te verder helpen. 

Al die poly mokken, bijvoorbeeld betreffende een leuke klassenfoto, ons foto betreffende uw medewerkers, een leuke vakantiefoto, ons unieke tekst ofwel een bedrijfslogo worden in 24 uur geleverd, het is natuurlijk wel heel snel (mok bedrukken supersnelle levertijd).

Tevens koffiebekers bedrukken in korte uitgave kan zijn mogelijk. De dubbelwandige koffiebekers kunnen al vanaf 1000 stuks per formaat, per ontwerp bedrukt geraken. Hierbij is een 2de laag papier teneinde een bekers bedrukt, zodat daar meer flexibiliteit ontstaat in de afnamehoeveelheid. De bedrukking vindt plaats in Europa en de bekers hebben meestal ons levertijd met 3 – 4 weken, na akkoord over een digitale proefdruk.

Paardekooper is hét adres wegens dit bestellen en laten bedrukken met kartonnen koffiebekers in korte oplages.

Plastic bekers bedrukken doet u bij koffiebekers.nl al van 500 stuks. Wij bedrukken de bekers altijd full colour.

Op die site tegenkomt u onze standaard middelen, wij afleveren verder producten die exclusief gemaakt en ontwikkeld bestaan wegens onze klandizie.

heeft een siliconen grip, is BPA vrij en kan in een vaatwasmachine. Een onderdelen bestaan leverbaar in heel wat verscheidene tinten. Je kunt een verschillende tinten onderling uitwisselen. Strekking 250ml. 

Ons witte koffiebeker is ons heel wat vergeten ondersteuning aangaande uw huisstijl. Dit laten bedrukken betreffende uw koffiebekers zorgt ervoor het de beurs extra tussen de aandacht is gebracht voor klanten en relaties op ons subtiele, originele manier.

Right Time bezit ons eigen productieafdeling in Holland maar vervaardigd tevens toepassing van productiefaciliteiten aangaande collega bedrijven in in- click here en buitenland. 

  Behalve onze productiefaciliteiten in Groningen, beschikken over wij tevens een eigen faciliteit in China wegens grote aantallen. Wilt u dan ook grotere aantallen wegens extreem lage tarieven? Belangstelling prijsopgave aan.

Wij bedrukken een bekers in de eigen fabriek in Groningen. Daardoor zitten wij bovenop dit produktieproces en mogen we een goede service voor een buitengewoon scherpe verkoopprijs verlenen.

Wilt u dan ook uw koffiebekers bedrukken in het formaat 230cc/8oz met full color ontwerp, ofwel in een oplage lager dan 10.000 stuks met verdere vervolgens een paar tinten? Vervolgens adviseren wij aan om koffiebekers te bedrukken met full color druk.

Dit formaat 180cc is beslist ons standaard formaat voor een kop koffie en past in iedere automaat aangaande iedere leverancier.

Vanwege meer informatie aan ons mok bedrukken met foto kan u dan ook contact met het opnemen via onderstaand telefoonnummer of via een e-email te sturen naar info@prachtigkado.nl. Heel wat plezier betreffende het vervaardigen en het geven over uw eigen geproduceerde mok met foto.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *